Polítiques d’enviament i devolució

Enviaments i devolucions

Els paquets generalment s'envien dins dels 2 dies posteriors a la recepció del pagament i s'envien a través d’agència de transport externa amb seguiment i eliminació sense signatura.

Qualsevol que sigui l'elecció de l'enviament, us proporcionarem, en cas que ho demanéssiu, un enllaç per fer el seguiment del vostre paquet en línia.

Les despeses d'enviament inclouen despeses de manipulació i embalatge, així com costos de franqueig. Les tarifes de gestió són fixes, mentre que les tarifes de transport varien en funció del pes total de l'enviament. Us recomanem que agrupeu els vostres articles en un sol ordre. No podem agrupar dues comandes diferents per separat, i les tarifes d'enviament s'aplicaran a cadascuna d'elles. El vostre paquet s'enviarà sota el vostre propi compte, però es pren cura especial per protegir objectes fràgils. En cas que els paquets tinguin una grandària considerable, els elements estaran ben protegits.

En quant a les devolucions, només n’acceptarem si el paquet ha arribat manipulat, trencat o ha patit qualsevol injúria durant el trajecte de la nostra botiga al seu destí.