Polítiques de privacitat

Qui som?

L'adreça del nostre lloc web és: https://elvermutcorominas.com.

Quines dades personals recopilem i per què les recollim

Els comentaris

Quan els visitants deixen comentaris al web, recollim les dades que apareixen en la forma de comentari, així com l'adreça IP i cadena de agent d'usuari del navegador per ajudar a detectar el correu brossa.

Una cadena anònima creada a partir de la vostra adreça electrònica (també anomenat hash) pot ser proporcionada al servei de Gravatar per veure si l'està utilitzant. La política de privacitat del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Després de l'aprovació del seu comentari, la imatge del teu perfil és visible per al públic en el context del seu comentari.

Mitjans de comunicació

Si carrega imatges a la web ha d'evitar carregar imatges amb dades de localització (GPS EXIF) inclòs. Visitants de la web es poden descarregar i extreure dades de localització de les imatges a la web.

Formularis de contacte

Galetes

Si deixeu un comentari en el nostre lloc us podeu estalviar el seu nom, adreça de correu electrònic i web en galetes. Això és per motius de comoditat, així no ha d'emplenar les seves dades una altra vegada quan surti un altre comentari. Aquestes galetes tenen un any de durada.

Si vostè té un compte i connecta a aquest lloc, instal·larem una galeta temporal per determinar si el seu navegador accepta cookies. Aquesta galeta no conté cap dada personal i s'elimina quan tanqueu el navegador.

Quan inicies sessió, també instal·larem diverses galetes per guardar la seva informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de pantalla. Les galetes d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes d’opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu "Recordar-Me", el seu inici de sessió durarà dues setmanes. Si surts del teu compte, se suprimiran les galetes d'inici de sessió.

Si edita o publica un article, una galeta addicional es desarà al vostre navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l'ID de l'element que acaba d'editar. Caduca després d’1 dia.

Contingut incorporat d'altres llocs Web

Elements d'aquest lloc poden incloure continguts integrats (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incorporat d’altres llocs web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant hagués visitat el lloc web.

Aquests llocs web poden recollir dades sobre tu, utilitzar cookies, incrustar un seguiment addicional de tercers i supervisar la teva interacció amb aquest contingut incrustat, inclòs el seguiment de la teva interacció amb en contingut incrustat si tens una compte i estàs connectat a aquest lloc web.

Analítica

Amb qui compartim les seves dades

Quant de temps conservem les seves dades

Si deixes un comentari, el comentari i les seves metadades es conserven indefinidament. Això és per a què podem reconèixer i aprovar successius comentaris automàticament en comptes de mantenir-los en una cua de moderació.

Dels usuaris que es registrin al nostre lloc web (si escau), també emmagatzemem les dades personals que faciliti en el seu perfil d'usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o esborrar la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no es puguin canviar el seu nom d'usuari). Els administradors web també poden visualitzar i editar aquesta informació.

Quins drets té sobre les seves dades

Si vostè té un compte o ha deixat comentaris en aquesta web, podeu sol·licitar rebre un fitxer d'exportació de les dades personals que tenim sobre vostè, incloent-hi qualsevol informació que vostè ens ha facilitat. Vostè també pot sol·licitar que eliminem qualsevol dada personal que tinguem sobre vostè. Això no inclou les dades que estem obligats a retenir per qüestions administratives, legals o de seguretat.

On podem enviar les seves dades

Comentaris dels visitants poden ser revisades per un servei de detecció automàtica de correu brossa.

E-mail: elvermutcorominas@gmail.com